Mijn drijfveer

Wie ben ik en wat drijft mij om te starten met Lievies21

Ik ben Lyanne Peters, 28 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Apeldoorn. In het dagelijks leven ben ik momenteel 3 dagen per week werkzaam voor een zorgorganisatie als Arbeidscoach. Wat ik doe en wat mijn doel hierin is, is zorgen dat de cliënten die bij ons wonen een fijne en geschikte werkplek hebben en behouden. Dit doe ik met veel passie en enthousiasme, het vinden van maatwerk voor de cliënt spreekt mij erg aan.

In februari 2019 ben ik voor het eerst moeder geworden van onze zoon Davi. 2 jaar later, maart 2021 ben ik nogmaals moeder geworden, toen is onze zoon Védin geboren. Ik ga het niet onder stoelen of banken steken dat zwanger zijn behoorlijk zwaar is. Bevallen is zeker niet mijn hobby. Die twee mannetjes die hierboven te zien zijn, dat is mijn trots!

Lievies21

Ik heb altijd al een gevoel gehad dat ik iets voor mijzelf wilde gaan doen. Ondernemen is wat ik wil, maar hoe?? Hoe kan ik van niets iets maken en willen mensen dit ook nog eens van mij afnemen?

Ik heb verschillende projectjes gehad. Ik heb meubeltjes gekocht, opgeknapt, maar vervolgens nooit verkocht. Ze staan in mijn huis, waar overigens wel gewoon gebruik van wordt gemaakt. Het is functioneel en het is leuk maar ja.. wat zal een ander hiervan vinden.

Ergens miste ik toch nog iets, maar wat dan? Een goed idee, een schop onder mijn kont en misschien ook wel een beetje lef? Faalangst ligt op de loer.

Tijdens de zwangerschap van Védin vond ik het leuk om armbandjes te maken. Mijn moeder zag deze armbandjes en vond het super leuk. Op verzoek van haar heb  ik een super leuk bandje gemaakt die zij vol trots draagt. Mijn eerste betalende klant!

Oké, dat is iets wat ik leuk vind en wat een ander ook leuk vindt, misschien kan ik hier wel iets mee.

Na lang wikken en wegen, veel gesprekken met vriend en vrienden later, is er een leuk concept bedacht die past bij wie ik ben, wat ik leuk vind en bij de ervaringen die ik heb opgedaan.

Na twee kraamperiodes weet ik wel wat onmisbaar is en wat echt overbodig is. Dus wie kan nou beter een kraamcadeau samenstellen dan een kersverse moeder? Kant-en-klare kraamcadeaus, met een handgemaakte armband erbij als die wens er is. Dit is mijn start en vanaf hier wil ik verder!

Ik heb al een heleboel leuke ideeën. Maar we starten klein en groeien langzaam door, stapje voor stapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *